Ukoliko ste nakon prijema pošiljke konstatovali da  želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nam pošaljete e-mal na online@babypark.rs  ili nas kontaktirate telefonom na broj 011 715 98 40 .

Nakon prijavljene zamene, očekujte poziv od nas kako bismo se dogovorili oko preuzimanja artikala od Vas koje želite da zamenite. Nalog za preuzimanje kod kurirske službe Dailly Express kreiramo mi.

 

Neophodno je da dokumentaciju koja će Vam zbog zamene stići na e-mail adresu: odštampate, čitko popunite i spakujete zajedno sa pošiljkom koju vraćate.

Kuriru koji dođe kod Vas na adresu preuzimanja artikla koji želite da zamenite za drugi, neophodno je da predate adekvatno upakovan artikal jer sva odgovornost za oštećenja prilikom transporta ide na račun pošiljaoca.

Troškove poštarine snosi kupac po zvaničnom cenovniku kurirske službe Dailly Express koji možete videti OVDE. Poštarinu plaćate gotovinom Daily Express kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

Čim artikal stigne na naš lager, vrši se provera artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i automatski se šalje zamenki artikal sa novom račun-otpremnicom.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom i neotvaranom pakavanju.

 

ROK ZAMENE

Rok za zamenu artikla je  14 dana od trenutka isporuke pošiljke.

 

TROŠKOVI ZAMENE

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije oštećen ili pogrešan artikal. Ukoliko je kupac pogrešio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća iznost poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe Daily Express koji možete videti OVDE. Poštarinu plaćate gotovinom ili platnom karticom DExpress kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

 

NAPOMENA: Zamena/reklamacija za kupovinu realizovanu u nekom od Dexy Co Baby Park maloprodajnih objekata može se izvršiti isključivo u objektu u kom je artikal kupljen gde je potrebno poneti artikal koji se reklamira/menja zajedno sa fiskalnim računom, kao dokazom o kupovini artikla koji se menja/reklamira.