Proizvodi za mame

OPREMA ZA TRUDNICE I PORODILJE
PRIBOR ZA DOJENJE
KOZMETIKA ZA MAME
TORBE ZA PRESVLAČENJE BEBA

Za mame

 

U okviru kategorije Sve za bebe Dexi Co kids tim se pobrinuo da mame imaju samo svoj kutak. Tako pod odeljkom Za mame možemo da vam ponudimo veliki izbor proizvoda neophodnih mamama za vreme trudnoće ali i u prvim godinama bebinog života. 
 

Svi ovi proizvodi za mame mogu da se podele i izlistaju u nekoliko potkategorija:

Obezbedite opremu za trudnice i porodilje na vreme

Kažu da su trudnoća i period neposredno posle porođaja najlepši trenuci koje žena može da proživi. Osim što je lepo puno je različitih promena koje su vidljive kako na mentalnom tako i na fizičkom planu. Osim posebne garderobe koja treba da bude specijalno kreirana i prilagođena građi trudnice i porodilje, tu su i različiti dodaci specijalizovani za žene porodilje i žene u drugom stanju. 
 

U Dexy Co Kids prodavnicama kao i na našem sajtu možete pronaći najrazličitiju opremu za trudnice i porodilje poznatih svetskih proizvođača poput: Chicco, Avent, Canpol, Medela, Nuk, Tommee Tippee i mnogi drugi. 
 

U ovom odeljku možete pronaći različite modele spavaćica za trudnice i porodilje koje su specijalno skrojene i prilagođene njihovim potrebama. Takođe u ponudi su i grudnjaci izrađeni od materijala koji se lako održavaju i prilagođeni su porodiljama koje doje svoje bebe. Veš je izrađen od prirodnih materijala sa minimalnim brojem šavova koji mogu da iritiraju osetljivu kožu trudnica i porodilja. Nošenje steznika se od strane lekara preporučuju posle porođaja naročito ukoliko se žena porodila carskim rezom. Nošenje steznika ili pojasa u ovakvim slučajevima potpomaže vraćanju funkcije stomačnih mišića. Tuferi za grudi se preporučuju ukoliko imate iznenadne nalete mleka u grudima, a niste u mogućnosti da u tom trenutku dojite svoju bebu. Takođe tuferi su izuzetno korisni jer upijaju višak mleka koje se neće preliti i napraviti neprijatne fleke na garderobi. Pakovanje uložaka je jedna od stavki koja mora da se nađe u torbi buduće mame koja kreće u porodilište.
 

Pribor za dojenje u Dexy Co Kids ponudi

Kada je pribor za dojenje u pitanju u Dexy Co Kids internet ponudi potražite dve vrste pumpica:

Sistem funkcionisanja obe vrste modela pumpica za izmlazivanje je isti. Jedina razlika je u tome što kod ručne ili manuelne pumpice mleko iz grudi izvlačite pomoći stiska šake dok kod električnih pumpica elektromotor je taj koji pruža snagu za rad. Iskustva porodilja sa pumpicama su različite. Za koji ćete se model pumpice opredeliti isključivo zavisi od vaših navika i potreba. Osim što su podeljene prema načinu rada pumpice se mogu sortirati i prema proizvođaču kao i prema cenovnom rangu što će vam svakako olakšati sortiranje i pomoći prilikom odabira.

Iz  ostalog za dojenje možemo da izdvojimo: silikonske bradavice različitih proizvođača, kontaktne bradavice kao i  hidrogel obloge.
 

Neka mama blista uz Dexy Co Kids ponudu kozmetike za mame
 

Kada je kozmetika za mame u pitanju postoje kao i kod ostale kozmetike postoje dve osnovne grupe:

Kože lica i tela trudnica i porodilja je specifična pre svega zbog promene hormonalnog statusa u organizmu. U tom periodu potrebna joj je posebna nega. Dexy Co Kids se pobrinuo da mame dobiju najbolju moguću negu kože lica i tela proizvodima koje može da ponudi.
 

Kada je nega lica u pitanju tu su kreme i losioni, kao i maske sa umirujućim sastojcima prirodnog porekla. Tu su još i različite micelarne vode koje čiste lice, kao i balzami za negu usana i negu kose.
 

Nega tela u periodu trudnoće i neposredno posle porođaja podrazumeva korišćenje proizvoda koji u sebi sadrže prirodne i umirujuće sastojke. Kreme protiv strija i specijalizovane kreme koje saniraju ožiljke posle carskog reza ne bi bilo loše dodati svojoj kolekciji preparata za negu tela.
 

Za mamine i bebine stvari torba za presvlačenje beba

Na Dexy Co Kids internet stranici kao i u našim radnjama možete pronaći veliki broj modela torbi za presvlačenje beba. Za koji god model torbe za presvlačenje beba da se odlučite ona mora da ima nekoliko karakteristika. Ukoliko krenemo redom, ona mora, pre svega da bude izrađena od laganijih materijala, po mogućstvu vodonepropusnih, jer će biti izložena konstantnom delovanju spoljašnje sredine. Svakako mora da bude prostrana jer u nju moraju da stanu sve bebine osnovne potrepštine. Torba za presvlačenje beba treba da u svojoj unutrašnjosti ima nekoliko pregrada koje će imati ulogu da na primer, odvoje vaš telefon i ključeve stana od neke bebine igračke. 
 

Mogućnost onlajn kupovine štedi vaše vreme i novac. Za sve naručene proizvode na teritoriji Republike Srbije isporuka je besplatna.
 

Za sve dodatne informacije ili savet možete da nas kontaktirate putem telefonskog broja 011 7159841 ili preko maila online@babypark.rs

 

Vaš Dexy Co Baby Park!