SVE INFORMACIJE O BEOGRADSKIM VAUČERIMA: 

 

Beogradski vaučeri imaju vrednost od 6000 RSD i mogu se iskoristiti do 1. marta 2024. godine u našim Dexyco Baby Park prodavnicama, kao i putem onlajn kupovine na www.babypark.rs.

Za detalje o načinima plaćanja online porudžbina putem vaučera, posetite OVDE.

 

* Vaučere će dobiti sva deca od 0 do 19 godina koja pohađaju predškolske ustanove, kao i učenici osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda.

* Pravo na vaučere imaju i svi zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama u Beogradu.

* Roditelji mogu preuzeti vaučere u vrtićima i školama koje deca pohađaju najkasnije do 15. februara. U slučaju da dete ne pohađa vrtić, roditelji će moći preuzeti vaučere od 26. decembra u svojim opštinama uz ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta.

* Postoji mogućnost delimične potrošnje vaučera, kao i mogućnost doplate ako ukupan račun prevazilazi vrednost vaučera. U onlajn prodavnici, ako nemate dovoljno sredstava na jednom vaučeru, možete dodati još vaučera ili platiti razliku prilikom isporuke.

Kupujte onlajn uz beogradski vaučer:

 

Pogledajte listu Gift on Card vaučera koje možete koristiti i onlajn samo u Dexyco Baby park-u:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Najčešća pitanja:

Da li je potrebno da se registrujem da bih mogao da platim vaučerom?
Jeste, tek nakon što se registrujete/prijavite na svoj nalog, u korpi će se pojaviti opcija za plaćanje vaučerom.
Da li vaučer moram iskoristiti odjednom i da li u jednoj porudžbini mogu iskoristiti više vaučera?
Vaučere možete iskoristiti za jednu kupovinu ili sukcesivno - za više kupovina. Moguće je više različitih vaučera unetu u jednu porudžbinu. 
Vrednost porudžbine može biti veća od vrednosti vaučera, a razlika se doplaćuje gotovinom prilikom preuzimanja paketa. Ukoliko je vrednost na vaučeru veća od vrednosti poručenih artikala preostali iznos ostaje raspoloživ za buduće kupovine putem sajta www.babypark.co.rs  ili u maloprodajnom objektu.
Da li se plaćanje vaučerom može kombinovati sa drugim pogodnostima i akcijama?
Nažalost, ukoliko se odlučite za plaćanje vaučerom nije moguće u istoj porudžbini koristiti i kodove sa tiketing akcije.
U kom trenutku se vrši naplata sa vaučera?

Novac sa vaučera neće biti umanjen automatski nakon što podatke unesete u korpu, već tek nakon obrade porudžbine. Naplata vaučerom neće obuhvatati i troškove poštarine, već samo iznos naručenih artikala.