GDE SE ROBA ISPORUČUJE

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe D- Express.

 

ROK ISPORUKE

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "Potvrdi", na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja.

 

ISPORUKA NA KUĆNU ADRESU

Ukoliko ste selektovali uslugu regularne isporuke, isporuku možete očekivati u roku od 5 radnih dana (dani vikenda,subota i nedelja, se ne računaju)

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

 

ISPORUKA U PAKETOMAT

Ukoliko ste selektovali način isporuke "isporuka u paketomat Vašu online pošiljku možete preuzeti na nekoj od 60 lokacija širom Srbije u nekom od paketomata koji se nalaze na NIS GAZPROM NEFT pumpi.

Poručite online porudžbinu, selektujte u koji paketomat želite isporuku. Čim Vaša pošiljka bude isporučena u paketomat, dobićete sms /viber obaveštenje da je paket isporučen u paketomat sa informacijom o KOD-u za otvaranje pregrade gde se nalazi Vaš online paket.

Ukoliko ste paket već platili platnom karticom, uplatnicom ili vaučerom, paket preuzimate odmah. 

Ukoliko plaćate pouzećem, sredstva otkupnine plaćate na kasi benziske pumpe na kojoj se nalazi paketomat na osnovu kada koji ste dobili, i nakon plaćanja moćićete da preuzmete paket.

Informacije o lokacijama i uslovima poručivanja paketomatom, možete pogledati OVDE.

Svakako je potrebno uneti podatke za isporuku jer u slučaju da artikal koji ste poručili ne može da stane u paketomat, imamo alternativu za isporuku.

 

CLICK & COLLECT

Click & Collect vam omogućava da poručite proizvode sa sajta, izvršite plaćanje online i preuzmete svoj paket u izabranoj Dexyco Baby Park prodavnici. Korišćenjem ovog načina isporuke možete uštedeti svoje vreme, jer sami birate u kom trenutku u toku radnog vremena prodavnice vam najviše odgovara da preuzmete svoj paket.

 

CENA ISPORUKE

Kod nas je isporuka besplatna za sve porudžbine, a minimalni iznos za kreiranje porudžbine je 1000,00 RSD.