Pelene i kozmetika

PELENE
MARAMICE
KOZMETIKA ZA BEBE

Pelene i kozmetika

U našoj internet prodavnicu Dexy Co kids u okviru kategorije Sve za bebe možete da pronađete izuzetno veliki broj proizvoda namenjenih kako bebama tako i mamama. Svi ovi proizvodi podeljeni su u nekoliko kategorija, a jedna od njih je i kategorija pod nazivom Pelene i Kozmetika.

Kategorija Pelene i kozmetika podrazumeva nekoliko potkategorija koje prema načinu upotrebe proizvoda jedna drugu dopunjuju. To su:

Pelene na stranicama Dexy Co kids onlajn prodavnice

Jedan veoma važan element koji će obeležiti vaše roditeljstvo, naročito onaj najraniji period su svakako i pelene. I pre nego što beba bude prohodala slušaćete savete o tome kako dete treba odvići što pre od nošenja pelena. Svako će imati neki svoj metod koji će vam predlagati. Istina je da svako dete ima svoj ritam i da će se pre ili kasnije odvići od pelena. 

Kada su u pitanju pelene svima su prva asocijacija jednokratne pelene. Prve jednokratne pelene kreirane su i puštene u komercijalnu upotrebu sada već davne 1948. godine. Ove jednokratne pelene zamenile su pamučne pelene koje su do tada bile u upotrebi. Za to vreme ovaj izum predstavljao je pravo malo čudo.

Danas je tehnologija izrade jednokratnih pelena izuzetno poboljšana i osavremenjena. Zbog jednostavnog korišćenja, ali i svoje učinkovitosti jednokratne pelene skoro su potpuno preuzele tržište. 

U Dexy Co kids prodavnicama ali i na našem sajtu možete pronaći pelena za jednokratnu upotrebu renomiranih svetskih proizvođača poput: Pampers, Pufies, Violeta, Evy Baby, SIMBEX BAMBOO

Pelena na našoj internet stranici možete pretraživati i prema uzrastu i veličini koju tražite i kao i prema potrebama. Ukoliko pri kupovini pelena cena predstavlja kriterijum prema kome planirate da se rukovodite, omogućili smo vam da i na taj način možete da odaberete ovaj deo bebi opreme.

 

Pronađite maramice u našoj ponudi

Bilo da sa svojom bebom provodite vreme u stanu ili kući ili ste u šetnji maramice obavezno morate imati kod sebe. Bilo da je reč o vlažnim maramicama ili suvim, pamučnim, po jedno pakovanje u torbi nikada neće biti višak. Ovaj deo ponude  maramica koji potpada pod kategoriju Sve za bebe izuzetno je bogat i raznovrstan. 

Ukoliko budete uz pelene kupovali i maramice, bilo da se radi o vlažnim maramicama, pamučnim maramicama ili krpicama obavezno obezbedite nekoliko komada u startu. Maramice se zaista brzo troše, a ukoliko imate blizance, dvoje ili više deteta, potrošnja na dnevnom nivou može da se utrostruči. 

Pored običnih maramica na Dexy Co kids sajtu možete pronaći i perive ubruse, uljane maramice kao i suve krpice. Svi ovi proizvodi koje možemo da vam ponudimo produkt su marljivog istraživanja i rada najboljih svetskih kompanija koje se bave proizvodnjom maramica kao što su: Chicco, ECOEGG, Pampers, Sebamed, Zewa, SIMBEX BAMBOO, Hipp i mnogi drugi.
 

 

U Dexy Co Kids-u pronađite kozmetiku za bebe

U okviru kozmetike za bebe na Dexy Co kids sajtu možete pronaći proizvode:

Kozmetika za bebe koje je neophodan za kupanje podrazumeva:

Kada je  bebi kozmetika za kupanje u pitanju treba povesti računa da sva ova kozmetika bude neutralnog hemijskog sastava. Koža bebe je veoma tanka i osetljiva, naročito u prve dve godine života i iz tog razloga treba biti veoma obazriv kada biramo kupke, šampone i balzame i sapune za kupanje bebe.

Nega lica i tela bebe podrazumeva proizvode poput:

Koža bebe mora biti zaštićena bez obzira u kojim se vremenskim prilikama nalazi. Ukoliko beba izlazi po hladnom vremenu koža lica i tela mora biti zaštićena adekvatnim kremama i losionima nešto masnije teksture. Ukoliko je beba na plaži zaštita od štetnog sunčevog zračenja je prosto neophodna. Tu je i zaštita od insekata ukoliko se sa svojom bebom šetate po parku, šumi ili nekoj sličnoj okolini u kojoj postoji opasnost od ujeda insekta.

Kada bebi krenu da niču prvi zubići neophodno je na vreme obezbediti odgovarajuće četkice i paste za zube. U ponudi Dexy Co kids internet prodavnice su četkice i paste za zube koje bebama mogu da pruže adekvatnu zaštitu od prvog izraslog zubića. Tu su i naprstci za pranje zube koji se koriste tako što roditelj postavi naprstak za pranje zuba na prst i bebi kružnim pokretima skida višak hrane i masira nabrekle desni. 

Ogrlice za bebe predstavljaju pomoćno sredstvo koje može da bude od velike pomoći u periodu kada bebama niču zubi i kada trpe velike bolove. Ogrlice su izrađene od ćilibara, materijala za koji se pokazalo da ima blagotvorno i umirujuće dejstvo kada je bebama izbijaju zubići. 

Hemija za bebe podrazumeva proizvode koji  se koriste za pranje i održavanje bebine garderobe, ali i bebi posuđa kao i pomoćnih aparata kao što su blenderi, sokovnici i slično. Deterdženti za pranje posuđa, deterdženti za pranje veša, omekšivači ali i ostala ekološka supstitucija poput eko jajeta za pranje samo su neki od proizvoda koje smo uvrstili u našu široku ponudu i asortiman proizvoda. 

Pozivamo vas da posetite naše prodavnice, ali i pogledate našu internet ponudu i uverite se u kvalitet pelena i kozmetike za bebe koje nudimo. Za sve porudžbine na teritoriji republike Srbije isporuka je besplatna. 


Vaš Dexy Co Baby Park!