LAMPE ZA SOBU

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Pol
Kolekcije
Prikažite više
Cena
32 proizvoda
Pročitajte
Lampe za sobu

Kada krenete u avanturu opremanja bebine sobe jedna od stavki čije biranje će vam predstavljati pravo zadovoljstvo je noćna lampa za bebe. U Baby Parku možete pronaći izuzetno raznoliku ponudu kvalitetnih noćnih lampi za bebinu sobu po veoma pristupačnim cenama. Naša ponuda noćnih osvetljenja i projektora za bebe obuhvata sve proizvode čija je praktična primena:

·        da pruži bebi osećaj sigurnosti,

·        da pomogne roditeljima da se bez pravljenja dodatne buke snađu kada preko noći ulaze u bebinu sobu,

·        da lakše pronađete flašicu ili pelene koje nisu baš uvek pri ruci i svakako,

·        da kada malo poraste beba i sama vidi ko joj i kada prilazi u sred noći.

Noćne lampe za sobu- korisno rešenje za decu, još korisnije za roditelje

Noćno svetlo ili projektori će u prvim mesecima u bebinoj sobi biti od veće koristi roditeljima nego bebi. Bebin vid još uvek nije razvijen i noćno svetlo joj neće praviti veliku razliku kada je vid u pitanju. Ali posle mesec, dva uključeno noćno svetlo bebama će doneti višestruku korist.

Pre svega, ukoliko ne spava sa roditeljima, beba će uz pomoć tog blagog osvetljenja svoje sobe mnogo lakše uspeti da se sama ponovo uspava. Ukoliko prilikom proveravanje bebe uključite normalno svetlo velika je šansa da ćete je probuditi.  

Može da vam se učini neverovatno ali činjenica je da noćno svetlo za bebe troši manje struje nego obično svetlo. Takav režim svetla u bebinoj sobi, i kasnije u dečijoj, sniziće vam račun za električnu energiju.

Tipovi i vrste noćnih lampi za bebe

U Baby Park ponudi možete pronaći izuzetno veliki izbor različitih vrsta noćnih lampi za bebe koje će zadovoljiti sve vaše i bebine potrebe kada je noćno svetlo u pitanju.

Automatsko noćno svetlo, kako im i samo ime kaže, osetljivi su na svetlost u okruženju i uključuju se i isključuju automatski. To znači da čim senzor u prostoriji registruje da se smanjuje količina dnevnog osvetljenja, automatski će se uključiti. Takođe, kada krene da se razdanjuje automatsko noćno svetlo će se isključiti.

Projektori noćne lampe za bebe imaju mogućnost da projektuju slike i osvetljenje na zidove ili plafon sobe. Predstavljaju odličan izbor za nešto starije bebe jer ih projektovane slike na zidu i priče koje priča projektor mogu veoma brzo uspavati.  

Plišane igračke noćne lampe su sjajno rešenje noćnog svetla u bebinoj sobi. Mekane na dodir pružaju osećaj sigurnosti i umiruju bebu čim ih dodirne.

Širok asortiman noćnih lampi za bebe obuhvata i prenosive lampe za sobu bebe, ali i modele koji su stacionarni.

Poznati svetski proizvođači poput: Chicco, Lorelli, Infantino, Two n kids i drugi garantuju kvalitet i postojanost noćnih lampi za sobu za bebe. Uključite noćno svetlo i budute sigurni da vaša beba spava mirnim snom.