Iskoristite prednost elektronskih vaučera i olakašajte kupovinu u Dexy Co Baby Park prodavnicama!

 

 

1. Prijavite se na vaš Dexy Co Baby Park nalog na našem sajtu www.babypark.rs preko mobilnog telefona:

 

 

NAPOMENA: Ukoliko niste registrovani korisnik, neophodno je da se registrujete na sajtu i kao takvi prijavite na vaš lični nalog. (Više o načinu registracije i prijave na Vaš korisički nalog pročitajte OVDE)


2. Kada ste se ulogovali na nalog, potrebno je da kliknete na stavku sa vašim imenom:

 

... nakon čega će vam se prikazati vaš korisnički panel:


                                          

3. Nakon što vam se prikazala opcija sa stavkom MENI, neophodno je da kliknete na MENI (tri crtice) kako bi vam se prikazale sve preostale stavke i prednosti korisničkog naloga:

 


4. U listi stavki vašeg korisničkog menija, odaberite „Lista mojih vaučera“ nakon čega će vam se prikazati sledeće:

 

NAPOMENA: U delu „Dodaj novi vaučer“, možete unositi onoliki broj vaučera koji posedujete. Potrebno je uneti broj vaučera i njegov sigurnosni kod i kliknuti na dugme „UNESI VAUČER“ kako bi se isti vezao trajno za vaš nalog.
Listu unetih vaučera i njihovo stanje, možete uvek proveriti u delu „Moji registrovani vaučeri“.

    

                 

 

5. Kako biste izvršili plaćanje vašim vaučerom na kasi u nekoj od naših maloprodajnih radnji, potrebno je da za vaučer koji želite da iskoristite, uveličate QR kod koji se nalazi u okviru svakog vašeg registrovanog vaučera na vašem nalogu, i pokažete ga kasiru kako bi mogao da ga skenira.

 

NAPOMENA: Kako bi vaučer mogao da se naplati na kasi, potrebno je pored QR koda kasiru pokazati i sigurnosni kod za navedeni vaučer.
Isporuka je besplatna za sve porudžbine. 
Uslov za plaćanje elektronskim vaučerom jeste pristup svom nalogu i posedovanje internet konekcije na mobilnom telefonu.