Nameštaj i tekstil za bebe

NAMEŠTAJ
LJULJAŠKE I LEŽALJKE
TEKSTIL ZA BEBE
ZAŠTITE
BEBI ALARMI
LAMPE ZA SOBU

Dodatna dečija oprema

 

Dodatna dečija oprema sastoji se od sledećih kategorija:

 

Nameštaj za bebe

Kategorija Nameštaj za bebe sastoji se od sledećih potkategorija:

U ovoj kategoriji možete da pronađete veliki izbor i različite modele kolevki i dečijih krevetića u raznoraznim bojama i različitog dizajna (od onih klasičnih dečijih krevetića do krevetića koji imaju više nivoa dušeka i dečijih krevetića koji su u sklopu s ladicama i komodicom za presvlačenje), veliki izbor dušeka i navlaka kao i najrazličitije dečije fotelje u bojama širokog spektra.

Radi se o dečijem nameštaju najpoznatijih svetskih proizvođača dečije opreme: 4 Moms, Bambino, Brevi, Bubaba, Chicco, Drawex, FORMA MY BABY, Free On, KIDZZ, Klups, Lorelli, Stokke i drugi.
 

 

Tekstil za bebe

U kategoriji Tekstil za bebe nalazi se razna posteljina i ostala tekstilna oprema. Uz veliki izbor modela dečije posteljine, ovde ćete pronaći razne prekrivače, ćebad, vreće za spavanje, podmetače za krevet, baldahine, jastuke za dojenje, kao i bademantile za bebe, peškire, pamučne pelene kao i razne benkice, kapice, rukavice i ostalu tekstilnu opremu za bebe najpoznatijih svetskih proizvođača dečije opreme.

 

 

Zaštita za bebe

Kao što samo ime kategorije kaže, ovde ćete pronaći svu moguću zaštitu za vašeg radoznalog mališana koji je sve do svoje četvrte godine nesvesno opasnosti koje mu prete.

Zbog toga ćete u ovoj kategoriji pronaći zaštitu za ćoškove, zaštitne kukice za nameštaj, zaštitu za kuhinjske uređaje i televizor kao i zaštitu za po život opasne utičnice.

Isto tako, ovde ćete pronaći i zaštitne ogradice za dečije krevetiće, zavesice za bočna automobilska stakla, zaštitne mreže za kolica, štitnike za kupanje, door stoppere, kao i razne termofore za grčeve i termofor jastuke. 

 

Bebi alarmi

Bebi alarmi su neizostavna dečija oprema za velika domaćinstva kod kojih su spavaće sobe odvojene od ostalih prostorija.

U ovoj kategoriji možete pronaći dva tipa bebi alarma. Prvi je audio bebi alarm sa zvučnikom, a drugi je napredniji, sofisticiraniji video bebi alarm koji može da sadrži dodatke poput mogućnosti merenja temperature vazduha, puštanje uspavanki, noćno svetlo, dvosmernu komunikaciju, itd.

Na stranici Dexy Co Kids web shopa možete pronaći bebi alarme sledećih proizvođača: ALECTO, Avent, Reer, Vtech.

 

Lampe za dečiju sobu 

U ovoj kategoriji možete pronaći razne svetlosne i muzičke projektore i lampe najpoznatijih svetskih proizvođača i brendova dečije opreme kao što su: ALECTO, Chicco, Disney, Infantino, Lorelli, Reer te SAFETY 1ST. Uz umirujući izvor svetlosti i uspavljujuću melodiju vaše dete će bez ikakvih poteškoća utonuti u neprekinuti i okrepljujući dečiji san.


 

 

Razgledajte i istražite kategorije dodatne dečije opreme na stranici Dexy Co Kids web shopa, a za dodatne informacije, savet ili upit, dostupni smo preko telefonskog broja 011 7159841 ili preko maila online@baby.rs 

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe D- Express, uz rok isporuke od pet radnih dana.

Vašu porudžbinu možete da očekujete na kućnu adresu ili u nekom od paketomata na više od 60 lokacija širom Srbije, isporuka na kućnu adresu je besplatna.
 

Vaš Dexy Co Baby Park