VAGE

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Pol
Kolekcije
Prikažite više
Cena
2 proizvoda
Pročitajte
Vage

Vage za bebe predstavljaju još jedna komad bebine opreme koji će vam biti potreban naročito u prvim mesecima bebinog života. Stabilan porast težine vaše bebe jedan je od glavnih pokazatelja da bebin razvoj ide u dobrom smeru. Iz tog razloga je veoma važno da se bebina težina redovno prati. 

U Baby Parku možete pronaći veliki izbor digitalnih vaga za merenje težine bebe koje će vam biti od višestruke koristi.
Koliko često bi trebalo da koristite vagu za bebe?
 

Ukoliko je beba rođena prirodnim putem u svom terminu, bez komplikacija, vaga za bebe će vam koristiti za praćenje bebinog napredovanja. Iako je porast težine jedan od glavnih pokazatelja napredovanja bebe on nije jedini pokazatelj blagostanja bebinog organizma i opšteg dobrog zdravstvenog stana.

Zbog bebine male telesne težine tokom prvih meseci života svakodnevno praćenje težine se ne preporučuje. Preporuke pojedinih pedijatara su da bebu treba meriti na vagi jednom u tri do četiri dana. Takođe, od trenutka kada počnete da merite svoju bebu treba uspostaviti određeni režim i termin merenja i njega se držati. Na primer, ukoliko bebu jednom stavite i merite na vagi posle prvog dnevnog obroka, a drugi put merenje na vagi obavite posle kupanja, težina bebe će se razlikovati i nećete dobiti stvarnu sliku stanja vaše bebe.

Odaberite odgovarajući model vage za merenje težine bebe
 

U Baby Parku možete pronaći digitalne vage za merenja težine bebe koje imaju funkciju i merenja  visine bebe. Bebu postavite prema uputstvu i u roku od nekoliko sekundi sa vage ćete moći da očitate podatke vezane za težinu i visinu bebe.

Velika većina modela digitalnih vaga za merenje težine bebe opremljene su antivibracinim sistemima i bez obzira na bebino pomeranje vaga će detektovati i prikazati željene podatke.

Kod određenih modela digitalnih vaga za merenje postoji mogućnost memorisanja prethodno zabeleženih težina i visina vaše bebe tako da nećete morati da pamtite podatke i moći će te svakodnevno da im pristupite.

Maksimalno opterećenje digitalnih vaga za merenje težine bebe je oko 20 kg sa sistemom preciznosti od +\- 5g.

Posetite nas i na vreme obezbedite digitalnu vagu za merenje težine kako bi ste redovno pratili i uživali u rastu i razvoju svoje bebe.