DODACI ZA KOLICA

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
3 proizvoda
Pročitajte

Dodaci za kolica- sve na jednom mestu

Kada kupujete opremu za bebu uz kolica veoma često dolazi i dodatna oprema. Dodaci za kolica za bebe mogu dodatno da poboljšaju funkcionalnost, udobnost i praktičnost vaših kolica za bebe.

U Baby Parku možete pronaći izuzetno kvalitetan i širok izbor dodataka za kolica. Za koje ćete se dodatke opredeliti zavisi isključivo od vaših navika, potreba, stila života. Odaberite one dodatke koje ćete najviše koristiti i one koji će vam najviše koristiti.

Šta sve spada u dodatke za kolica za bebu?

Kod određenih proizvođača pojedina dodatna oprema za kolica za bebu može se naći u sklopu samih kolica. Međutim postoje delovi opreme koja se kupuje zasebno, a koja vam takođe može zatrebati u nekom trenutku korišćenja kolica za bebe.

U osnovne dodatke za kolica za bebe spadaju:

·        Zaštita od kiše,

·        Tenda,

·        Suncobran,

·        Mreža protiv insekata,

·        Držač za čaše,

·        Organizator za kolica,

·        Torba za pelene,

·        Držač za mobilni telefon,

·        Vreća za noge ili tkanina za prekrivanje,

·        Adapter za auto- sedište i slično.

Zaštita od kiše može biti u više oblika. Ukoliko model kolica za bebe za koji ste se odlučili ima dovoljno široku i duboku tendu, dodatna zaštita od kiše vam neće biti potrebna, ali ukoliko se radi o kišobran kolicima trebaće vam dodatna zaštita od kiše. Najčešće je napravljena od pvc materijala koji dobro štite kako od kiše tako i od snega i vetra.

Torba za pelene se takođe, veoma često podrazumeva prilikom kupovine kolica za bebe. Najčešće se nalazi na delu kolica gde se nalaze i ručice kako bi bila što dostupnija roditeljima. Često je dovoljno velikih dimenzija pa u nju osim pelena mogu da stanu i neke druge potrepštine za bebu, ali i mobilni telefon, novčanik i slično.

Držač za čaše, držač za mobilni telefon, organizator za kolica, mreža protiv komaraca se češće kupuju odvojeno. Proizvođači se trude da ovu vrstu dodataka za kolica za bebe prilagode svojim modelima pa je najbolje da dodaci za kolica za bebe budu istog proizvođača ili makar kompatibilni.

Ukoliko koristite auto- sedište, adapteri za auto- sedište vam omogućavaju da lako i jednostavni, bez premeštanja bebe, pričvrstite korpu na okvir kolica.

Kako da znate koji vam je dodatak za kolica potreban?

Da li sa bebom često šetate po parku? Ili se vaše šetnje svode na odlazak u kupovinu, po namirnice? Odgovori na ova pitanja i vaše svakodnevne aktivnosti vam mogu pružiti informaciju koji vam je dodatak potreban u kom trenutku.

Pratite navike i vaše bebe. Ukoliko beba često spava tokom šetnji ne bi bilo loše da u razmatranje uzmete nabavku grejača za noge ili dodatni prekrivač.

Svakako dodatke za kolica nabavljajte u skladu sa vremenskim prilikama. Neka vam tokom leta pri ruci uvek bude mreža protiv insekata i suncobran, a zimi ne izlazite bez kišne zaštite.

Ukoliko vam se držač za čaše ili držač za mobilni telefon učine potrebnim dodajte ih bebinim kolicima. Veoma lako mogu da se postave, a štede i vreme i prostor.

Posetite Baby Park i uverite se u kvalitetnu i raznovrsnu ponudu dodataka za kolica za bebe koju smo u prilici da vam ponudimo. Naše stručno i ljubazno osoblje daće vam korisne savete i preporuke koji dodaci za kolica bi vam bili najkorisniji.