Zajedno slavimo rođendan! 

U mesecu aprilu pripremili smo nešto posebno za vas - sve što vam je potrebno za vašu bebu na jednom mestu, uz neodoljive super akcije i fantastične uštede SAMO na www.babypark.rs! Bez obzira da li ste u potrazi za kolicima, auto-sedištima, drvenim nameštajem, dušecima, posteljinama, hranilicama ili ljuljaškama, ovo je prilika koju ne smete propustiti.

Šta vas tačno očekuje?

Popusti na izdvojene kategorije proizvoda:

Naša široka paleta proizvoda za bebe obuhvata sve što vam je potrebno za udobnost, sigurnost i sreću vaše najmlađe članove porodice. Uživajte u ekskluzivnim popustima na kategorijama proizvoda kao što su kolica, auto-sedišta, drveni nameštaj, dušeci, posteljine, hranilice i ljuljaške.

Bogati Pokloni

Da bismo učinili vašu kupovinu još slađom, pripremili smo i brojne poklone koji će vas oduševiti. Bilo da su u pitanju dodatni proizvodi za bebu ili korisni dodaci za roditelje, očekujte iznenađenja koja će vam ulepšati dan.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da obezbedite sve što vam je potrebno za vašu bebu po najpovoljnijim cenama. Budite spremni da u aprilu uživate u šopingu koji će vam doneti zadovoljstvo i uštedu.

Posetite našu online prodavnicu i iskoristite sve prednosti koje smo pripremili za vas i vašu porodicu. Vaše zadovoljstvo i udobnost vaše bebe su naš prioritet.

Akcija na izdvojene Urban proizvode

U drugoj nedelji aprila, pripremili smo sjajne popuste od 20% na izdvojenu ponudu proizvoda za bebe brenda MAXI COSI. I to nije sve - uz svaku kupovinu artikala sa rođendanske ponude dobijate POKLON iznenađenja!

Akcija važi od ponedeljka 8. do nedelje 14.aprila, SAMO za onlajn kupovinu na www.babypark.rs.