Kolica i auto-sedišta

KOLICA

 

AUTO-SEDIŠTA
NOSILJKE

Kolica za bebe, auto-sedišta i nosiljke

Kolica za bebe, auto-sedišta i nosiljke su osnovna oprema za bebe. U trenutku kada se beba rodi, ako ne i pre, roditelji moraju da pripreme ovu opremu. 

Ako ste novopečeni roditelj ili odbrojavate nedelje do dolaska najdražeg bića, na stranicama Dexy Co Kids internet shopa pronaći ćete na desetine različitih modela ove bebi opreme koja je kategorizovana kroz tri dela:

 

Kolica za bebe

Kategorija Kolica za bebe podeljena je na sledeće potkategorije:

Kao što možete videti razgledanjem potkategorija, ovde ćete pronaći na stotine različitih osnovnih modela kolica, kišobran kolica, kolica za blizance, duo i trio sisteme te razne dodatke za kolica kao što su svakovrsni adapteri, držači, kišni prekrivači, suncobrani, torbe, itd.

U ovoj kategoriji možete da pronađete kolica za bebe i dodatke za kolica najpoznatijih brendova dečije opreme: Abc Design, Babyjem, BBO - Baby Bear Origin, Brevi, Bugaboo, Chicco, Concord, Cybex, DREAM BABY, Free On, Gb, Graco, HOT MOM, Inglesina, Joie, JOOLZ, Kinderkraft, Lorelli, Maxi Cosi, Peg Perego, MEDELA, MUTSY, Reer, Stokke i Twistshake.

 

Auto-sedišta za decu

Bilo da ste u potrazi za baby auto-sedištima (popularno zvanima jaje sedište) za bebe koje još ne smeju uspravno da sede, klasičnim auto-sedištima ili vam je potrebno tek samo buster sedište kako biste vaše dete mogli sigurno da vežete automobilskim pojasom, u ovoj kategoriji na stranicama Dexy Co Baby Park web shopa pronaći ćete sve modele auto-sedišta za decu.

Radi se o sedištima od 0 pa do 36+ kg, za sve dečije uzraste, najpoznatijih svetskih proizvođača dečije opreme.

U ovoj kategoriji pronaći ćete auto-sedišta brendova kao što su:   Abc Design, Bamboooz, Be Eco, Brevi, Chicco, Concord, Cybex, Eurasia, Free On, Gb, HOT MOM, Inglesina, Joie, JOOLZ, Lorelli, Maxi Cosi, Nania, Peg Perego, Recaro i Stokke.
 

Nosiljke za bebe

Nosiljke za bebe omogućuju blizak odnos roditelja i deteta tokom šetnje i izlazaka. Mnoge studije su dokazale da su deca koja su oslonjena o roditelja mirnija i manje podložna izražavanju negodovanja (tj. glasnom plaču).

U ovoj kategoriji pronalazite  nosiljke za bebe podeljene u tri potkategorije:

Čvrste nosiljke i korpe su horizontalne nosiljke koje mogu da se postave na kolica ili polože u automobil i služe kao klasični dodaci za kolica za bebe.

S druge strane, u potkategoriji kengur nosiljki možete pronaći različite marame za nošenje beba, slingove kao i prednje i zadnje kengur nosiljke u kojima će vaše dete uspravno razgledavati svet oko sebe dok je u potpunosti sigurno oslonjeno o vaša prsa ili o leđa.

Brendovi koji su zastupljeni u kategoriji Nosiljke za bebe su: Abc Design, Brevi, Bright Starts, Bugaboo, Chicco, Cybex, Free On, Infantino, Inglesina, JOOLZ, Kinderkraft, Lorelli, MUTSY i Stokke.

Pozivamo vas da razgledate i istražite gore predstavljene kategorije baby opreme na stranici Dexy Co Baby Park web shopa, a za dodatne informacije, savet ili pitanje, dostupni smo preko telefonskog broja 011 /7159841 i preko maila online@babypark.rs .

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe D- Express, uz rok isporuke od pet radnih dana.

Vašu porudžbinu možete očekivati na kućnu adresu ili u nekom od paketomata na više od 60 lokacija širom Srbije, isporuka na kućnu adresu je besplatna.
 

Vaš Dexy Co Baby Park