Čista povoljnost: Oprema za bebe uz odlične pogodnosti

 

Dobro došli u Babypark - mesto na kom pretvaramo kupovinu opreme za vašu bebu u čisto zadovoljstvo!

Kreirali smo idealno mesto za kupovinu proizvoda i opreme za bebe tako što smo uskladili sve ono što vam je važno kada birate za svoje najmilije - odličnu ponudu, kvalitetne i proverene proizvode, ali i sjajne cene.

Kako bi vaša kupovina bila bezbrižna, a odabir nameštaja, kolica za bebe, auto-sedišta, odeće i ostalih proizvoda za mališane pravo uživanje, u Babyparku vas pored ostalih povoljnosti očekuju i:

 

Besplatna isporuka
Znamo koliko vam je vreme dragoceno u ovom periodu i koliko je važno da budete sa onima koje najviše volite. Zbog toga je dostava proizvoda koje odaberete za svoju bebu potpuno besplatna. Minimalan iznos porudžbine je 1.000 RSD.

 

 

Besplatna montaža
Za sve one komade nameštaja i opreme koji moraju biti spremni i u funkciji, računajte na naše montere koji će svaki deo idealno uklopiti, za besprekoran izgled i optimalnu bezbednost.

 

 

Plaćanje na do 12 mesečnih rata 
Kako biste bezbrižnije uživali u divnom periodu, iskoristite opciju plaćanja na do 12 rata putem Banca Intesa kartica.

 

 

 

Babypark asortiman ispuniće sve vaše kriterijume

 

Istražite pažljivo odabran asortiman vodećih brendova kada su proizvodi i oprema za bebe u pitanju i uživajte u izboru posebnih komada koji će postati deo odrastanja vašeg mališana.

Ponuda koju donosimo je savršen spoj kvaliteta i pristupačnosti, zato iskoristite pogodnosti koje vas očekuju i odaberite baš ono što vam je potrebno da sjajan period učinite još boljim.