DEXYCO BABY PARKOVI

 

DEXCO BABY PARK TC BIG RAKOVICA

 

Želite da osetite jedinstvenu atmosferu i obavite kompletnu kupovinu za bebe na jednom mestu? Za to će se pobrinuti naši ljubazni prodavci u Dexyco Baby Parku, TC BIG Rakovica, Patrijarha Dimitrija 14. Njihova stručnost i preduzimljivost biće vaša zvezda vodilja kroz kompletno iskustvo bebi kupovine.

 

 
DEXCO BABY PARK AVA SHOPPING PARK 
 
Beba stiže, a vi još uvek niste uspeli da pronađete odgovarajući krevetac ili kolica? U Dexyco Baby Parku pored robne kuće Ikea, AVA Shopping Park, Astrid Lindrgren 13-27, na jednim mestu možete pronaći sve što vam treba za bebu. Izdvojite jedan dan, obavite kompletnu kupovinu za bebu i spremno dočekajte svog novog člana porodice.                                                             

DEXCO BABY PARK DELTA CITY

 

Na, sada već, dobro poznatoj lokaciji Dexy Co Baby Parka svakog dana očekuju vas super cene kompletne bebi opreme. Posetite nas u TC Delta City, Jurija Gagarina 16 i uverite se u pogodnosti koje nudimo pri prvoj bebi kupovini. Vaše je samo da ponesete spisak potrebnih stvari za bebu i mamu, a sve ostalo je naša briga.

                  

 

DEXYCO BABY PARK Auto-put Beograd-Niš

 

Krenuli ste na prvi zajednički put sa bebom i niste sigurni da li ste poneli baš sve što vam može biti potrebno od opreme ili hrane? Bez brige. Svratite u DexyCo Baby Park koji se nalazi na auto- putu Beograd – Niš, isključenje za Konjarnik. Tamo ćete pronaći sve za bebe kako bi ste bezbrižno mogli da nastavite svoju malu avanturu.

 

                  

 

DEXCO BABY PARK DELTA PLANET

 

Na dobro poznatoj lokaciji svih Nišlija, u TC Delta Planet, na adresi Bulevar Nemnjića 11b, Niš, DexyCo Baby Park vam nudi kompletnu opremu za mame i bebe. Opremite bebinu sobu najkvalitetnijim nameštajem, nabavite sve što će mami biti potrebno u porodilištu i na vreme obezbedite bebin komplet za izlazak iz bolnice. 

                  

>>>>

DEXCO BABY PARK KRAGUJEVAC

 

U srcu Šumadije, na adresi DexyCo Baby Parka u Kragujevcu, Save Kovačevića 48, očekuje vas veliki izbor proizvoda i opreme za bebe. Kvalitet asortimana bebi opreme koji nudimo kao i pojedinačne akcije, popusti i pogodnosti vezane za prvu kupovinu za bebe biće dovoljan razloga da nas posetite.

                  

>>>>>